Моделювання і застосування диференціальних драйверів для швидкодіючих АЦП - Груша, В.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2010)
Наведено основні схеми включення, особливості роботи та формули розрахунку параметрів підсилювачів-драйверів. На прикладі застосування сучасних програм моделювання розглянуті різні конфігурації драйверів АЦП. Приведены основные схемы включения, особенности роботы и формулы расчета параметров усилителей-драйверов. На примере использования современных программ моделирования рассмотрены разные конфигурации драйверов АЦП. The basis circuits of connecting, features of operating and formulas of calculating of differential drivers parameters are represented. Different configurations of ADC drivers are considered on example of using modern modeling programs.