Аналіз іноземного досвіду розвитку малого підприємництва - Арутюнян, А.С.; Рудченко, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета роботи - на основі теоретичних джерел проаналізувати іноземний досвід розвитку малого підприємництва.