Алгоритм побудови зростаючих пірамідальних мереж у паралельному обчиcлювальному середовищі - Величко, В.Ю. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2011)
Розглянуто моделі та методи логіко-лінгвістичного аналізу складних об’єктів, в яких розширяються можливості зростаючих пірамідальних мереж за рахунок використання паралельного алгоритму побудови мережі. Рассмотрены модели и методы логико-лингвистического анализа сложных объектов, в которых расширяются возможности растущих пирамидальных сетей за счет использования параллельного алгоритма построения сети. Models and methods of the logical-linguistic analysis of complex objects are considered. Models are constructed on the basis of growing pyramidal networks (GPN) and expand opportunities of the latter due to improvement of GPN construction procedures.