Сімейство портативних приладів "Флора-тест": підготовка до серійного виробництва - Романов, В.О.; Артеменко, Д.М.; Брайко, Ю.О.; Галелюка, І.Б.; Імамутдінова, Р.Г.; Федак, В.С. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2011)
Описується розвиток портативних приладів сімейства "Флора-тест" від ідеї до продукції, що випускається серійно на сучасному контрактному виробництві. Описывается развитие портативных приборов семейства "Флоратест" от идеи к продукции, которая выпускается серийно на современном контрактном производстве. It is described the development of portable devices of "Floratest" family from scientific idea to serial products, which are manufactured on the modern serial production.