Особливості практичного застосування портативних біосенсорних приладів сімейства «Флоратест» - Сарахан, Є.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2011)
Розглянуті особливості практичного застосування портативних біосенсорних приладів сімейства «Флоратест». Рассмотрены особенности практического использования портативных биосенсорных приборов семейства «Флоратест». The features of practical applications of portable biosensor devices of «Floratest» family are considered in the article.