Архитектура и организация системы удаленного доступа к информации микроспутника - Зинченко, В.П.; Зинченко, С.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2011)
Рассмотрены принципы построения и архитектура системы удаленного доступа к информации микроспутника с функциями накопления, хранения и предоставления данных, структура и состав баз данных. Розглянуто принципи побудови та архітектура системи віддаленого доступу до інформації мікросупутника з функціями накопичення, зберігання та надання даних, структура і склад баз даних. The principles of construction and architecture of the remote access to information of the microsatellite with the functions of collection, storage and provision of data, structure and composition database are considered.