Оперативне формування і передавання компактних, криптостійких та завадостійких пакетів інформації у радіомережах - Шевчук, Б.М. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2011)
Описана інформаційна технологія оперативного формування компактних та захищених пакетів інформації у радіомережах. Описана информационная технология оперативного формирования компактных и защищенных пакетов информации в радиосетях. We describe the information technology of operational formation of compact and protected by covenants of information radio network.