Формування та підвищення конкурентоспроможності України в умовах європейської інтеграції (на прикладі аналізу ракетно-технічної галузі Дніпропетровського регіону) - Гладка, Л.І.; Чаплигіна, Д.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – відображення основних переваг ракетно-технічної галузі Дніпропетровського регіону в
умовах євроінтеграційних процесів сучасної України.