Первинна обробка магнітокардіограм: вимоги, структура, реалізація - Наджафіан, М.А.; Васильєв, В.Є.; Чайковський, І.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2012)
Встановлено вимоги до попередньої обробки магнітокардіографічних даних. Розроблено алгоритми для підвищення відношення сигнал/завада. Наведено застосування програм до попередньої обробки магнітних сигналів. Определены требования к предварительной обработке магнитокардиографических данных. Разработаны алгоритмы для повышения отношения сигнал/помеха. Приведено применение программ для предварительной обработки магнитных сигналов. Requirements to preliminary data processing of magnetocardiographic data are detemined. Algorithms to increase signal-to-noise ratio were developed. Application of software for preprocessing of signals was presented.