Комп’ютерний прилад для експрес-діагностики стану рослин: результати міжнародного проекту по підготовці до серійного випуску - Романов, В.О.; Галелюка, І.Б. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2012)
Наведені результати виконання міжнародного проекту УНТЦ, в рамках якого портативний прилад "Флоратест" підготовлено до серійного випуску за умов контрактного виробництва. Приведены результаты выполнения международного проекта УНТЦ, в рамках которого портативный прибор "Флоратест" подготовлен к серийному выпуску в условиях контрактного производства. In the article the results of international STCU project, within which the portable device "Floratest" was prepared for serial production in conditions of contract manufacture, are considered.