Міждисциплінарні дослідження та шляхи системної інтеграції інформаційних технологій у рослинницьку галузь - Сарахан, Є.В. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2012)
Розглянуті особливості практичного застосування інформаційних технологій у рослинництві. Рассмотрены особенности практического использования информационных технологий в растениеводстве. The features of practical applications of information technology in agriculture are considered.