Программная реализация проектируемой ортогональной сети доступа - Гайворонская, Г.С.; Сахарова, С.В.; Бондаренко, А.А. (Комп’ютерні засоби, мережі та системи, 2012)
Предложен метод определения наилучшего местоположения узлов доступа и реализован программный продукт для автоматизации процесса расчета с целью сокращения времени на проектирование. Запропоновано метод визначення найкращого місця розташування вузла доступу та реалізовано програмний продукт для автоматизації процесу розрахунку з метою скорочення часу на проектування. A method of determining the best location of Access Nodes is proposed and a software is implemented to automate the process of calculation in order to reduce the time of development.