Економічна глобалізація: проблема сутнісного розуміння та визначення - Навроцька, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є уточнення методологічних можливостей щодо категоріального визначення
поняття глобалізації економіки.