Впровадження дієвого механізму економічного стимулювання працівників - Іванова, М.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даного дослідження є впровадження дієвого механізму матеріального стимулювання персоналу, що, у свою чергу дозволить чітко взаємозв’язати заробітну плату з кінцевим результатом діяльності підприємства.