Сучасні глобальні процеси у світовій економіці та їх вплив на економічну безпеку держави - Зайцев, В.Є. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета роботи. Визначення особливостей формування системи економічної безпеки держави, взагалі, та України, зокрема, в сучасних умовах глобального розвитку світового господарства.