Весільні фестивалі у культурному контексті сучасного Харкова - Бугайова, В.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Ставимо за мету у даній статі проаналізувати організацію та проведення харківського весільного фестивалю «Щаслива наречена», та на його прикладі розглянути деякі особливості розвитку сучасного фестивального руху Слобожанщини.