Мотиваційні механізми мови в дослідженні образного компонента англомовного комп’ютерного терміна - Лазебна, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою цього дослідження є аналіз механізмів мови в образних англомовних комп’ютерних термінах. Задачами є: визначення основних типів мотивації та мотиваційних моделей утворення образних англомовних комп’ютерних термінів.