Об одной задаче управления стохастической динамической системой - Пепеляева, Т.В. (Теорія оптимальних рішень, 2009)
Исследуется стохастическое дифференциальное уравнение с дробным винеровским полем. Доказана теорема существования оптимального управления решением соответствующего уравнения. Досліджено стохастичне диференційне рівняння з дробовим вінерівським полем. Доведено теорему існування оптимального керування розв’язком відповідного рівняння. The stochastic differential equation with the fractional Wiener sheet is investigated. The existence theorem of optimal control of the corresponding equation solution is proved.