О необходимых условиях Т-факторизации полных графов - Донец, Г.А.; Мироненко, О.В. (Теорія оптимальних рішень, 2010)
Рассматривается одна из актуальных задач теории графов – разложение полных графов на изоморфные деревья. Предлагается новый поход, позволяющий получить новые результаты в этой области. Розглядається одна з актуальних задач теорії графів – розкладання повних графів на ізоморфні дерева. Пропонується новий підхід, що дозволяє отримати нові результати в даній галузі. It is considered an actual problem in graphs theory – decomposition of full graphs into isomorphic trees. A new approach is proposed, which permits to obtain new results in considered field of research.