Об одном алгоритме решения задачи выбора режимов энергосистемы - Журбенко, Н.Г.; Шарифов, Ф.А. (Теорія оптимальних рішень, 2010)
Рассматривается задача загрузки энергоблоков на среднесрочный период планирования. Предложен алгоритм, основанный на итеративной процедуре решения серии задач распределительного типа. Розглядається задача завантаження енергоблоків на середньостроковий період планування. Запропоновано алгоритм, який базується на ітеративній процедурі розв'язку серії задач розподільного типу. The problem of load of power units for the medium term planning is considered. The proposed algorithm is based on an iterative procedure for solving a series of problems of distribution type.