Свойства базовой компоненты бициклической Т-факторизации - Донец, Г.А.; Мироненко, О.В. (Теорія оптимальних рішень, 2011)
Рассматривается одна из актуальных задач теории графов -разложение полных графов на изоморфные деревья. Предлагается оригинальный подход, позволяющий получить новые результаты в этой области. Розглядається одна з актуальних задач теорії графів - розкладання повних графів на ізоморфні дерева. Пропонується новий підхід що дозволяє отримати нові результати в даній галузі. It is considered an actual problem in graphs theory – decomposition of full graphs into isomorphic trees. A new approach is proposed, which permits to obtain new results in considered field of research.