Достаточное условие точности двойственных лагранжевых оценок для квадратичных экстремальных задач - Березовский, О.А. (Теорія оптимальних рішень, 2011)
Рассматривается общая задача минимизации квадратичной функции на квадратичных ограничениях. Приведено достаточное условие точности двойственной лагранжевой оценки, предложенной Н.З. Шором, для данной задачи. Розглядається загальна задача мінімізації квадратичної функції на квадратичних обмеженнях. Наведено достатню умову точності двоїстої лагранжевої оцінки запропонованої Н.З. Шором. для даної задачі. The general problem of minimizing a quadratic function with quadratic constraints is considered. One proved the sufficient condition for the accuracy of dual Lagrange bound, which proposed by N.Z Shor, for this problem.