Координатний метод локалізації значення лінійної функції, заданої на перестановках - Донець, А.Г.; Шулінок, І.Е. (Теорія оптимальних рішень, 2011)
Розглядається задача локалізації лінійної функції на перестановках. Пропонується метод її розв'язання, який є новим та кращим серед відомих. Рассматривается задача локализации линейной функции на перестановках. Предлагается координатный метод ее решения, который является новым и лучшим среди известных. The problem of localization of a linear function on permutations is considered. We propose the coordinate method of its solution, which is new and best known.