Структурні особливості побудови системи інформаційно-аналітичного забезпечення органу регіонального управління - Рибаков, Л.О. (Математичні машини і системи, 2008)
Стаття містить матеріали, що дозволяють зрозуміти роль і місце органів державного управління в формуванні інформаційних ресурсів регіонів. У статті також визначені структурні особливості та принципи створення системи інформаційно-аналітичного забезпечення для органу регіонального управління. Статья содержит материалы, позволяющие понять роль и место органов государственного управления в формировании информационных ресурсов регионов. В статье также определены структурные особенности и принципы создания системы информационно-аналитического обеспечения для органа регионального управления. The paper consists of materials, that allow to understand the role and the place of the state control bodies in the formation of regional information resources. It is denoted also structure characteristics and the principles of creating information-analytical providing system for regional control body.