Поет-пророк Володимир Бровченко - Дзюба, С. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Рецензія на книгу: Ткаченко С. Сходження: Життя і творчість Володимира Бровченка. – К.: Українське агентство інформації та друку „Рада”, 2008. – 156 с.