Чернігівське сузір’я галактики „Ятрань” - Грицюк, О. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Рецензія на поточний випуск літературно-мистецького і громадсько-політичного часопису творчих сил глибинної України – журнал „Ятрань”.