Концептуалізація шляхів покращення контролю у сфері грального бізнесу - Тканко, В.; Веселов, І. (Сiверянський лiтопис, 2008)
У статті концептуалізовано підходи до реалізації податкового контролю у сфері грального бізнесу України з виокремленням сучасних проблем у Чернігівському регіоні та розробкою механізму вдосконалення податкового контролю над адміністрованими податками.