Методологічні аспекти обліку зовнішньоекономічної діяльності підприємств - Ірха, Л. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Метою статті є розробка пропозицій та рекомендацій щодо удосконалення організації та методології бухгалтерського обліку з урахуванням сучасного стану організації обліку в Україні у напрямку узгодження бухгалтерського і податкового обліку експортно імпортних операцій промислових підприємств.