Бюджетування як інструмент управління фінансовими ресурсами малого підприємства - Виговська, В. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Мета дослідження - визначити можливі напрями підвищення ефективності управління фінансовими ресурсами на малому підприємстві з метою координації використання конкретних джерел їх утворення та для фінансування певних фінансових потреб суб’єкта господарювання, що зумовлено реалізацією економічної стратегії розвитку.