Особистісність буття в поезії Олени Мамчич - Столяр, М. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Олена Мамчич більше двадцяти років працює викладачем Чернігівського педуніверситету. Та відома вона не тільки як плідний філолог-науковець та педагог. Перш за все вона є поетесою. Автор цієї статті намагається проаналізувати філософський пласт поезії Олени Борисівни.