Об’єктно-орієнтоване програмування в СКА Maple - Гелемб’юк, Р.В. (Математичні машини і системи, 2009)
Описано програмну бібліотеку, яка розширює можливості системи комп’ютерної алгебри Maple введенням підтримки об’єктно-орієнтованого підходу (ООП) у програмуванні математичних бібліотек. Показано необхідність підтримки ООП в Maple та проаналізовано сферу застосування. Продемонстровано процес використання бібліотеки. Описана программная библиотека, которая расширяет возможности системы компьютерной алгебры Maple введением поддержки объектно-ориентированного подхода (ООП) в программировании математических библиотек. Показана необходимость поддержки ООП в Maple и проанализирована область применения. Продемонстрирован процесс применения библиотеки. It is described software library that extends facilities of computer algebra system Maple with including support of object-oriented programming (OOP) in designing mathematical libraries. It is shown necessity of supporting OOP in Maple and it is analysed the range of application. It is demonstrated the process of applying the library.