IV Міжнародний симпозіум із трибофатики (ISTF4) - Ясній, П.В. (Проблемы прочности, 2003)
З 23 по 27 вересня 2002 року у Тернополі (Україна) у серії дворічних підсумкових симпозіумів Міжнародного комітету з трибофатики відбувся IV Міжнародний симпозіум “Трибофатика-2002” (International Symposium on Tribo-Fatigue - ISTF4).