Фінальний палеоліт і мезоліт Середнього Подесення - Залізняк, Л. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Стаття присвячена культурним явищам Середнього Подесення, що прийшли на зміну мисливцям на мамонта, представленим в регіоні яскравою палеолітичною стоянкою у с. Мізин на Чернігівщині.