Алгоритми реалізації методу вироджених ядер при розв’язанні інтегральних рівнянь Вольтерри - Верлань, Д.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2010)
У статті розглянуто чисельний алгоритм розв’язку інтегрального рівняння Вольтерри ІІ роду з ядром довільного вигляду. При цьому довільне ядро попередньо приводиться до виродженого вигляду за допомогою ітераційно-варіаційного методу. Шляхом обчислювальних експериментів оцінено даний метод. The article deals with the numerical algorithm of solution of integral equations Volterra second kind with kernel of arbitrary form. This arbitrary kernel previously reduced to the degenerate-looking iterative-variational method. Through experiments evaluated this method.