Узагальнений принцип нев’язки при розв’язанні інтегральних рівнянь Фредгольма і роду методом усіченого svd розкладу - Карпенко, Є.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
У статті розглянуто підхід до розв’язання інтегрального рівняння Фредгольма 1-го роду методом усіченого SVD розкладу з використанням узагальненого принципу нев’язки для визначення оптимального розв’язку. The article considers an approach to solving a Fredholm integral equation of the first kind by truncated SVD decomposition using the generalized residual principle for determining the optimal solution.