Апроксимація функцій двох змінних в задачах керування - Верлань, Д.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
У роботі розв’язується задача апроксимації функції двох змінних у вигляді білінійного ряду для побудови програмних засобів функціонального перетворення в системах керування. We solved the problem of approximation of functions of two variables in a bilinear series for building software functional conversion in control.