Формування нелінійних динамічних моделей газотурбінних силових установок при розв’язанні задач параметричної ідентифікації - Горошко, І.О.; Павленко, В.Д. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
У статті розглянуто проблеми формування динамічних моделей газотурбінних силових установок, перш за все нелінійних, та основні аспекти розв’язання задач ідентифікації параметрів таких моделей. In the paper the problems of formulation of dynamic models for gas turbine power plants, first of all non-linear ones, and main aspects of the identification of parameters of such models are considered.