Програмний комплекс діагностики економічного стану підприємства - Шаповалова, С.І.; Мажара, О.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2011)
У статті запропоновано математичні та програмні засоби діагностування економічного стану підприємства на основі продукційної системи. Обґрунтовано структуру відповідного програмного комплексу. In this work mathematical methodology software for diagnostic eco-nomic state is proposed. Software complex structure is justified.