Проблемно-ориентированный контент-анализ в структуре системы поддержки принятия решений (СППР) - Морозов, А.А.; Вьюн, В.И.; Кузьменко, Г.Е. (Математичні машини і системи, 2009)
Розглядається один із підходів щодо забезпечення життєздатного розвитку СППР на основі використання інтерактивних методів інтелектуального аналізу даних минулої діяльності <СППР+ОБ’ЄКТ>. Відповідний набір механізмів та інструментів, що розширяють “інтелектуальні” здібності традиційної СППР, пропонується розглядати як проблемно-орієнтований контент-аналіз “історії” діяльності об’єднання. Рассматривается один из подходов к обеспечению жизнеспособного развития СППР на основе использования интерактивных методов интеллектуального анализа прошлой деятельности объединения <СППР+ОБЪЕКТ>. Соответствующий набор механизмов и инструментов, расширяющих “интеллектуальные” способности традиционной СППР, предлагается рассматривать как проблемно-ориентированный контент-анализ “истории” деятельности объединения. It is discussed one from approaches for providing viable development. SSMD on the base of using interactive methods of intelligent analysis of data of the past activity <SSMD+Object>. The corresponding set of mechanisms and instruments that broaden intelligent ability of the traditional SSMD is proposed to consider as problem-oriented content analysis of “history“ activity of association.