Прогнозування вологості ненасиченої зони ґрунту на основі neo-fuzzy мережі - Пастушенко, В.Й.; Стеценко, А.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
У даній роботі вирішується задача прогнозування вологості ненасиченої зони ґрунту на керованому модулі меліоративної системи двосторонньої дії з підґрунтовим зволоженням за допомогою neo-fuzzy нейронних мереж. In this work the task of forecasting of non-saturated part of soil’s moisture on the control module of land-reclamation double-sided action system with underground moistening by means of neo-fuzzy neural networks is resolved.