Математичне моделювання процесу вироблення електроенергії газотурбінними електростанціями - Марченко, Н.Б.; Толбатов, А.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
Наведені результати дослідження процесів вироблення електроенергії автономними газотурбінними електростанціями, з використанням обґрунтованої математичної моделі лінійних випадкових процесів, а також результати статистичної обробки реалізацій вироблення електроенергії. The results of investigations of self-power generation gas turbine power plants, using reasonable mathematical model of linear random processes with discrete time and the results of statistical processing implementations generate electricity.