Дослідження стійкості електричних кіл на основі інтегральних динамічних моделей - Федорчук, В.А.; Ключка, К.М.; Протасов, С.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
В статті розглянуто питання аналізу стійкості режиму роботи електричних кіл на основі використання їх інтегральних динамічних моделей. The paper deals with the analysis of the stability operation of electrical circuits through the use of integrated dynamic models.