Вивчення впливу інтерфероногену «Аміксин ІС» на інтерфероногенез і цитотоксичну активність NK-клітин у хворих на хронічний гепатит С - Нікітін, Є.В.; Сервецький, К.Л.; Усиченко, К.М.; Буйко, О.О. (Досягнення біології та медицини, 2008)
Наводяться результати вивчення цитотоксичної активності NK-клітин, вмісту сироваткового ІФН і його фракцій залежно від кількості курсів лікування; аналізу взаємозв’язку імунологічних показників й інтерферонового статусу; зіставлення динаміки імунологічних показників і клінічної ефективності терапії аміксином хворих на ХГС. Показано, що тривала терапія аміксином хворих на ХГС справляє позитивний вплив на імунну систему. Клінічна ефективність аміксину підвищується при тривалому лікуванні (6–9 курсів). Приводятся результаты изучения цитотоксической активности
ности NK-клеток, содержания сывороточного ИФН и его фракций
в зависимости от количества курсов лечения; анализа взаимосвязи иммунологических показателей и интерферонового статусу; сопоставление динамики иммунологических показателей и клинической эффективности терапии амиксином больных ХГС.
Показано, что длительная терапия амиксином больных ХГС
оказывает положительное влияние на иммунную систему. клиническая эффективность амиксину повышается при длительном лечении ванные (6-9 курсов). The investigation of cytotoxic activity of NK-cells, level
of serum IFN and its fractions, that depended on quantity of
treatment courses; analysis of immunological data, interferon
status and clinical effectiveness of amyxin’s therapy were
shown in our work. The efficacy of amyxin in therapy of the
patients suffering from chronic hepatitis C increases in prolonged treatment course (6–9 courses).