Метаболізм 3-лауроїлокси-7-бром- 5-(о-хлор)феніл-1,2-дигідро-3H-1,4-бенздіазепін-2-ону in vitro - Кравченко, І.А; Ларіонов, В.Б.; Радаєва, І.М. (Досягнення біології та медицини, 2008)
Мета цієї роботи полягала у вивченні процесу гідролізу
лаурилового ефіру 3-гідроксифеназепаму в умовах in vitro.
Було показано, що в умовах in vitro лауриловий ефір
3-гідроксифеназепаму піддаєтьсяферментальному гідролізу.
Різну швидкість цього процесу в органах і тканинах можна
пояснити різницею вмісту в них гідролітичних ферментів. Цель этой работы заключалась в изучении процесса гидролиза
лауриловый эфира 3-гидроксифеназепама в условиях in vitro.
Было показано, что в условиях in vitro лауриловый эфир
3-гидроксифеназепама пиддаетьсяферментальному гидролиза.
Различна скорость этого процесса в органах и тканях можно
объяснить разницей содержания в них гидролитических ферментов. The purpose of this work is studying hydrolysis process
of lauryl ether of 3-hydroxyphenazepam in vitro conditions.
It was shown that in vitro conditions 3-hydroxyphenazepam lauryn ether subjects to enzymatic hydrolysis. Different
speed of this process in tissues and organs can be explained
by difference of hydrolytic enzymes content in them.