Концепція побудови персоналізованих флеш-накопичувачів даних з апаратним захистом інформації - Корольов, В.Ю.; Поліновський, В.В. (Математичні машини і системи, 2009)
Запропоновано концепцію побудови персоналізованих флеш-накопичувачів з підвищеним рівнем безпеки конфіденційної інформації. Розроблене рішення базується на моделях Петрі процесів автентифікації користувача і захисту портабельних сервісів обробки даних. Предложена концепция построения персонализированных флеш-накопителей с повышенной степенью безопасности конфиденциальной информации. Разработанное решение базируется на моделях Петри процессов аутентификации пользователя и защиты портабельных сервисов обработки данных. The concept of building a personalized flash drives with a higher degree of security of confidential information is discussed. The solutions are based on Petri network models of processes of authentication of user and protection of portable data processing services.