Автоматизация процесса исследования вариантов организации перемещения транспортных потоков в железнодорожной сети - Сукач, Е.И. (Математичні машини і системи, 2009)
Предлагается использование средств автоматизации имитационного моделирования железнодорожной сети. Описывается методика решения типовых задач, позволяющих определить наиболее эффективный вариант обслуживания транспортных потоков. Пропонується використання засобів автоматизації імітаційного моделювання залізничної мережі. Описується методика вирішення типових завдань, що дозволяють визначити найбільш ефективний варіант обслуговування транспортних потоків. Use of means of automation of simulation of a railway system is offered. The technique of the decision of the typical problems is described, allowing to define the most effective variant of service of transport streams.