К оценке достаточности запасных частей - Стрельников, В.П. (Математичні машини і системи, 2009)
Оценка показателей достаточности количества запасных частей на основе использования DN - распределения в качестве теоретической модели отказов. Оцінка показників достатності кількості запасних частин на основі використання DN -розподілу як теоретичної моделі відмов. Valuation of indicators of sufficiency quantities of spare parts on the basis of use as theoretical model of failures of DN -distribution is presented.