Построение модели качества программного обеспечения - Чумакова, Т.Я.; Цыганенко, С.М. (Математичні машини і системи, 2009)
В статье рассмотрены обобщенные рекомендации по построению модели качества программного обеспечения в соответствии с рекомендациями международного стандарта ISO/IEC 9126-(1:4). Также даны краткие рекомендации по формированию требований к разрабатываемой информационной системе и контролю качества системы на разных этапах разработки. У статті розглянуто узагальнені рекомендації щодо побудови моделі якості програмного забезпечення у відповідності до рекомендацій міжнародного стандарту ISO/IEC 9126-(1:4). Також надано короткі рекомендації щодо формування вимог до розроблюваної інформаційної системи та контролю якості системи на різних етапах розробки In the paper the generalized recommendations on construction of model of quality of software in accordance with recommendations of international standard ISO/IEC 9126-(1:4) are discussed. Short recommendations on forming requirements for development information system and control of quality of the system on different design times are also given.