Новий метод розв’язування задачі про призначення - Недобачій, С.І.; Гвоздик, Д.М. (Математичні машини і системи, 2010)
Запропоновано новий метод та відповідний йому алгоритм розв’язання задачі про призначення, який при великій розмірності задачі є більш ефективним порівняно з алгоритмом угорського методу. Предложен новый метод и соответствующий ему алгоритм решения задачи о назначениях, который при большой размерности задачи более эффективный по сравнению с алгоритмом венгерского метода. A new method and proper to him solving algorithms of assignment problem is offered, witch in case of a big dimension is more effective comparatively to the Hungarian method algorithm.