Проблеми захисту від негативного інформаційно-психологічного впливу противника - Алещенко, В.І.; Сербін, В.Г. (Математичні машини і системи, 2010)
У статті аналізуються деякі нормативно-правові засади, зміст та проблеми захисту Збройних сил і населення України від негативного інформаційно-психологічного впливу противника. На основі проведеного аналізу обґрунтовуються погляди авторів на структуру системи інформаційної безпеки та уточнюються механізми реалізації такого захисту. В статье анализируются некоторые нормативно-правовые основы, содержание и проблемы защиты Вооруженных сил и населения Украины от негативного информационно-психологического воздействия противника. На основе проведенного анализа обосновываются взгляды авторов на структуру системы информационной безопасности и уточняются механизмы реализации такой защиты. Problems of the security against information-psychological influene of the enemy, abstract: sone normative – legal bases, summary and problems of security of the Armed Forces and the population of Ukraine against informationpsyhochological influence of the enemy. On the base of the analysis the authors opinions on the structure of the system of information security and mechanisms of realization such security are detailed.